Hør fra vores kunder, hvad de især har været glade for i vores samarbejde.

Vi løser en bred vifte af opgaver for både private, erhverv, grundejerforeninger m.m. Har du brug for en entreprenør? Læs mere om os her.

Hør, hvad et udpluk af vores kunder har at fortælle om, hvilke opgaver vi skulle udføre, samt hvordan vores samarbejde er forløbet. Samtidig kan du få et smugkig på de færdige resultater.

Grundejerforening i Hørsholm

En ordentlig vej at køre på med fartsænkende chikaner med træer og skærver, samt sveller til at afskærme en å og en vejudvidelse, var nødvendigt på grundejerforeningens vej, da den gamle ikke var særlig pæn længere.

Gennem hele projektet har vi været i tæt dialog, fordi det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler projektet i den retning, der giver mening – også selvom det kræver ændringer undervejs. Vi har selvfølgelig fungeret som sparringspartner, da grundejerforeningen havde behov for nogle, der kunne varetage alle dele af processen.

Privat have i Solrød

En have er for de fleste et fristed, hvor det har stor betydning, at man rent faktisk har løst til at bruge den. En af vores kunder, Johnny, have behov for et nyt haveanlæg, så han kunne nyde de solrige dage.

Vores opgave var en haverenovering, hvor vi blandt andet har lagt fliser, udvidet terrassen, lagt rullegræs, sat en hæk, lavet kant langs hækken, lagt skærver langs huset m.m.

Hør Johnny fortælle om sin nye have i videoen, hvor han uddyber, hvad han havde behov for, og hvad der afgjorde, at vi skulle lave hans nye have: