Vi hjælper dig med at anlægge din have

Med mange års erfaring tilbyder vi at anlægge din have. Vi er klar til at hjælpe dig hele vejen, uanset om du er privat, erhverv, forening m.m.

Fortæl os dine ønsker og forventninger

Hos LT Anlæg sikrer vi, at det endelige resultat bliver tilfredsstillende. Du vil være med under hele forløbet, hvor vi tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og budget – på den måde sikrer vi os, at projektet lever op til dine forventninger, og at du bliver tilfreds med det endelige resultat.

Det er nemlig vigtigt for os, at kommunikationen mellem os er i fokus, fordi du skal være tryg fra start til slut. Vi lytter nemlig til, hvad du har at sige og har af ønsker. Derfor kan det godt ske, at vores mål til at starte med er et helt andet sted, end hvor vi rent faktisk ender, fordi vi løbende vurderer, om noget skal være anderledes. 

Kontakt os i dag

Vi er altid til at få fat på, hvis du har spørgsmål, eller andet du har behov for, vi tager en snak om. Det er altafgørende, at du er tilfreds med det færdige haveanlæg, så du får nydt mange gode timer i haven eller på terrassen. 

Hvis du er i tvivl omkring haveanlæg, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, så vi sammen kan finde den løsning, som passer bedst til dig og dine ønsker.

Hør, hvad vores kunder siger: